06-34347377 ln.krunegnalebetneemegofni

Onze Fractie

Overzicht van onze fractie.

Anja Keuter

Als je 10 jaar in de gemeenteraad zit mag je jezelf wel ervaren noemen. Moeder van drie jongens. Samen met echtgenoot Bertus eigenaar van Live Seafood en drie (kleine) kotters. Mijn belangrijkste eigenschappen zijn: vasthoudend, betrokken en absoluut niet bang! In de gemeenteraad zijn de onderwerpen die me het meest aan het hart liggen: Economische Zaken, Visserij en Ruimtelijke Ordening.

Jurie van den Berg

Ik ben 52 jaar geleden geboren, getrouwd met Alie en vader van drie kinderen en opa. Mijn werk is kraanmachinist, maar boeken schrijven en uitgeven is ook een groot deel van mijn werkzame leven. Door het schrijven ben ik veel bezig met de historie en de cultuur van Urk en in het bijzonder van de visserij, de vissers en de vissersschepen. Nuchtere no-nonsens instelling is een van mijn eigenschappen en door persoonlijke ervaring heb ik veel kijk op de zorg in het algemeen en de zorg voor mensen met een beperking in het bijzonder.
 

Jannie Snoek

Na 10 jaren in de gemeenteraad heb ik vier jaar geleden een time-out genomen. Maar toch weer enthousiast geworden en nu weer beschikbaar voor de gemeenteraad. Ik ben 60 jaar, weduwe, vier volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Mijn werk is administratief en secretarieel op een notariskantoor. Buiten mijn werk ben ik bestuurlijk actief en ook vrijwilligerswerk hoort bij mijn vaste activiteiten. Eigenschappen van mij zijn: doorzetter, positief, actief en maatschappelijk betrokken.
 

Hendrik Hakvoort

Ik ben Hendrik Hakvoort en ik ben 60 jaar jong. Samen met mijn vrouw hebben we 5 kinderen en ik ben tevens trotse opa van een prachtige kleindochter. Ik maak deel uit van de commissie van beheer van de Nederlands Gereformeerde Jeruzalemkerk en ik doe vrijwilligerswerk bij het Achterdek en het Hop. Als schoonzoon van Klaas de Klad was ik al vroeg betrokken bij Gemeentebelangen, en graag zou ik me de komende 4 jaar actief willen inzetten voor de burgers van Urk.

Met plezier ga ik elke dag naar de Penitentiaire Inrichting waar ik gedetineerden begeleid en motiveer om aan een delict-vrije toekomst te werken. Als werkmeester leren wij vaardigheden aan om in een “gewoon” bedrijf te functioneren. Mijn eigenschappen zijn: positief, enthousiast, betrokken, creatief en integer.
 

Nanda Nentjes

Ik ben Nanda Nentjes-de Vries, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Al jong ben ik politiek geïnteresseerd geraakt door de vele gesprekken met mijn vader Henk die ook politiek actief was. In 2012 begon ik bij Gemeentebelangen als lid van de fractie en vanaf 2014 doe ik commissiewerk.  Als moeder ben ik nauw betrokken bij de volgende onderwerpen : jeugd, zorg en Ruimtelijke Ordening. Maar Ik ben onderzoekend en leergierig en daarom vind veel onderwerpen interessant. Ik hoop dat ik me de komende vier jaar weer voor Gemeentebelangen kan inzetten.
 

Roelof Bakker

Samen met mijn vrouw Jannie hebben we zes zonen en èèn dochter, allemaal met een partner en ook nog 12 kleinkinderen hebben we een gezellige hechte familie. Vanuit mijn ervaring in de bouwsector wil ik mij inzetten voor het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en het zoeken naar financiële middelen daartoe. Verder heeft de sociale huursector mijn bijzondere aandacht, nog steeds zijn er te weinig huurwoningen zowel voor gezinnen als zelfstandig wonenden.
 

Jannie Schraal

Als oudste kleindochter van K.L. Koffeman “De Klad”, zit politiek in mijn bloed. “Politiek met een glimlach” zegt mijn opa altijd.

Al 33 jaar ben ik een trotse Urker, door mijn werk in de financiële wereld kom ik in veel internationale steden, maar als ik over de Ketelbrug rijd en ik zie Urk liggen dan maakt mijn hart een sprongetje en waardeer ik des temeer de havens, de ondernemers, de vuurtoren, kortom, alles wat Urk bijzonder maakt, daarom moeten we de Urker cultuur koesteren.

Mijn eigenschappen zijn: ambitieus, handen uit de mouwen, niet zeuren en een teamplayer.

Bartus Oost

Marja Bakker-Woord

Klaas-Pieter Hakvoort

Marijke Hakvoort

Hassan Hajji

Laura Kramer-Snoek

Meindert de Boer

Rense Bakker

Klaas Koffeman

  CMS & Webdesign door © bbdirk.com